Lähtöruutu.

Noniin. Tänäkesänä alkaa sitten tapahtua, se on päätetty nyt! ;) Ei pidä antaa rahattomuuden estää mitään, eihän? Etenkään elämästään nauttimista. Tässä on lähtökohta, josta lähdetään laittamaan paikkoja kuntoon. Eli siis listat, uusi järjestys olkkariin, laatat keittiön seinään ym... Suunnitelmissa muutamia halpoja DIY-projekteja. Olen alkanut pitää Pinterest-tiliä.

Keittiössä tosiaan on nykyään pääkalloin koristellut verhot ja punainen jääkaappi! Yritän myös kasvatella yrttejä näin kevään kunniaksi..




Ilmalämpöpumpun asennus ei saanut odottaa. Se onkin palvellut jo vuoden 2011 isänpäivän nurkilta asti.




Etsystä koristeeksi ostamani saippua


Löysin viimeinkin keittiööni täydellisen laatan! Sitä oli vain vähän jäljellä, joten nyt tietty jänskätään riittääkö se varmasti keittiöni välitilaan. Toivotaan parasta. Vielä ei ole aikaa kokeilla. Löysin laatan Kotkan Sisustusmaailman alennusmyynnistä. Kyseinen lafka tarjoaa myös opiskelija-alennuksen ja erinomaista palvelua. SUOSITTELEN!!



Kävin myös puutarha-/mökki-/sisustus-/rakennusmessuilla vanhempien kanssa. Oli ihan kivat messut, vaikkakin esim mun hintaluokan kasvihuoneita sieltä ei löytynyt. Ostinkin sieltä vain siemeniä ja sipuleita :)








Kommentit