Liikaa päivittämistä

Paljon on tapahtunut. Ei pääse koneelle, joten ei voi muokata kuvia joita näpsii remontista. Kuvat.fissä on kuitenkin nyt uusia kuvia järjestelty kansioittain.

Pari valittua, kiinnostuksen kohteeni tänään:

Starkissa on nyt ollut alennuksia, ja sieltä tarttui mukaan tänään rosteriliesituuletin kuvulla, sellainen joka tulee hormiin kiinni. Oli hyvän hintainen! Siitä ei kuvaa. Aiemmin kuitenkin tarttui mukaan laattoja vessaan. Olen oikein tyytyväinen valintaani, mustat kiiltävät mosaiikkilaatat.




Tänään saatiin viimein tänne lämminvesivaraaja. On vielä hirveästi tekemistä että sen saa paikalleen, argh, mutta 95kg Jäspiä saatiin sentään sisälle ja yläkertaan! Hirveä paniikki iski tänään, kun ei keksinyt että mistä saisi miehen auttamaan kantamisessa. Mutta AHHH Simo suostui! Aivan parasta! Ikuisesti kiitollinen tästä, mun ei tarvinnut tehdä MITÄÄN että saisi varaajan sisään :) Tai noh, kuski olin. Mutta kuitenkin.



Keittiössä on tapahtumassa kohta toivon mukaan hyviä juttuja, eli sais vettä ihan raanasta ja tiskikoneen toimimaan. Odotan, odotan....... Huoh!

Vessassa on tapahtunut vaikka ja mitä uutta. Todettiin tänään, että vessanpönttö ja lavuaari eivät mahdu olemaan, piti siis hankkia uusi lavuaari. Tässä pienempi:

Kommentit