Sudenkuoppa

Tässä tarina rintamamiestalosta Kotkasta. Taloon on muutettu heinäkuun lopussa 2009. Remontti on alkanut. Nimi tulee tietysti siitä, että nimimerkkini on ollut vuodesta 2001 saakka "amarok", joka tarkoittaa sutta. "Sudenkuoppa" myöskin tarkoittaa (odottamattomia) ongelmia, ja olen alusta asti miettinyt olikohan tämä ihan viisasta ;) Huumorilla tietysti, omaa ihanaa taloani en vaihtaisi pois - tosin remonttiahan tämä kaipaa. Turkoosi olohuone? Not for me.

Talon pihalla oli myyntihetkellä käsittämätön määrä rojua. Myyjä pisti aikamoisen tappelun pystyyn, eikä olisi halunnut viskata rojuja menemään, mutta pienellä pakottamisella suurimmat saatiin pois pihalta. Vieläkin löytyy mielenkiintoisia ylläreitä ympäri tonttia, mutta ehkä tämä tästä.

Rojukasa joka saatiin nätisti pois, kuvattuna tieltä ja seuraava kuva pihalta päin. Ajattelin, että sen kuitenkin tunnistaa tuosta kuolleesta alueesta maassa, jonka päällä oli vuosia ja taas vuosia se sama rojukasa.. Josta myyjä vielä tahattoman humoristisesti sanoi, että "menetit kuusi kuutiota hyvää puuta!". Hah! Voitin kuusi kuutiota pihaa. Mutta kai se on katsojasta kiinni.

Kommentit